Belichaam je essentie en maak ruimte voor de nieuwe aarde

Belichaam je essentie en maak ruimte voor de nieuwe aarde

Veel mensen op het spirituele pad die hun hart verder willen openen lijken weinig geduld te hebben met zichzelf. Willen snel resultaat. Maar zo werkt dat maar zelden. Jezelf leren kennen als de creator van je eigen leven kost tijd en vraagt om geduld, en compassie met jezelf hebben.

Laatst las ik een quote die ging over geld investeren die ik zelf zeer van toepassing vind op het openen van je hart:

“Mensen overschatten wat ze in één jaar kunnen doen, maar onderschatten wat ze in vijf jaar kunnen doen”.

Niet dat je in één jaar geen flinke stappen kunt maken, zeker in deze tijd waarin zoveel licht en bewustzijn aanwezig is onder de mensen. Maar lessen leren en de wijsheid ervan integreren, wat we ‘belichamen’ noemen, kost tijd.  En het opruimen van oude oordelen kost in eerste instantie energie voordat het ruimte oplevert. Daarbij komt dat onze geest constant bezig is vorm te geven aan ons leven in plaats dat we met de flow meegaan. Vermoeiend hoor, al die controle uitoefenen.

Momenteel worden oude zielen collectief uitgedaagd om datgene wat we de afgelopen jaren hebben geleerd in onszelf te voelen, zodat we het oude in onszelf kunnen opruimen met lichtere informatie. En ons nieuwe niveau van bewustzijn op die vlakken standvastig belichamen.

Dus kom je een diepe oude pijn tegen? Een oude bekende les? Dan is nu de uitdaging om je te realiseren wat je ondertussen wel niet allemaal geleerd hebt. En wel zodanig dat je het in jezelf kan voelen. Daarvoor kan je je in eerste instantie, simpelweg met je intentie, verbinden met de vijf dimensionale energieën van liefde, vertrouwen, mededogen en dankbaarheid.

Ik weet, net als jij, dat het niet altijd makkelijk is om los te koppelen van de stress, chaos, angst en pijn van de drie dimensionale aarde en je bewust te verbinden met de hogere aspecten van jezelf. Maar het zal je helpen om ruimte te maken voor de nieuwe aarde. En op termijn te belichamen dat Liefde niet zomaar een woord is, maar jouw essentie.

En ik zou, als ik jou was, de kracht die daarvan uitgaat niet onderschatten.

PS: volg me hier op Instagram of ontvang wekelijks een bericht als dit van mij in je inbox

Meer artikelen

Everything Everywhere All at Once

Hugh Everett, een Amerikaans natuurkundige, formuleerde in 1957 een theorie over het bestaan van ontelbare parallelle universums. In de afgelopen jaren is dit ‘multiversum’ het

Lees meer >