Veel oude zielen zijn in 2023 een andere koers gaan varen

Veel oude zielen zijn in 2023 een andere koers gaan varen

Was 2023 een jaar waarin veel oude zielen een andere koers zijn gaan varen dan alle jaren ervoor? Ik geloof absoluut van wel. Er is een duidelijke shift in bewustzijn gaande waarin oude zielen momenteel de leiding nemen. Niet over anderen, maar over hun eigen leven.

Veel oude zielen hebben zich dit jaar ontdaan van perspectieven die hen niet meer dienden. Hebben oude manieren van zijn, voelen en denken losgelaten. Er is veel ruimte ontstaan voor het bewustzijn dat het leven niet iets is wat je overkomt. Maar dat je zelf verantwoordelijk bent voor het creëren van het leven dat je leidt en waarbij jijzelf achter het stuur zit. Een bewustzijn dat immense groei kan bewerkstelligen.

Lessen waar je je leven lang op geoefend hebt, kunnen eindelijk integreren in jezelf. Je begrijpt langzamerhand dat jouw innerlijke transformatie de wereld om je heen omhoog brengt in trilling. Je bent zelf de verandering die je maakt.

2023 was ook een jaar waarin we steeds vaker gebombardeerd werden met zonnevlammen en ander hoogfrequent licht uit de kosmos. Lichtcodes die informatie bevatten en een verhaal vertellen van de vijf-dimensionale Aarde. Ik vind het wonderbaarlijk hoe je op die manier kunt leren wat liefde is. Dat liefde niet buiten jezelf te vinden is, maar dat jij dat bent. Jijzelf!

Mannelijke en vrouwelijke energieën groeien eindelijk weer naar elkaar toe, na duizenden jaren van afscheiding. Mannen beginnen hun hart weer te voelen en vrouwen de godin in zichzelf. Er lopen steeds meer rolmodellen rond die laten zien welke kracht er schuilt in het integreren van het mannelijke en vrouwelijke in jezelf. Zij zijn een levend voorbeeld van een frequentie die in harmonie is. Heel en compleet. Verbonden met de bron. Als je steeds meer een vibratie van die verbondenheid bent, trek je onherroepelijk aan wat deel uitmaakt van die vibratie. En wat er niet mee resoneert, zul je niet eens meer waarnemen.

Hoe meer je je ontdoet van oude perspectieven en oordelen die je niet meer dienen, des te meer ruimte maak je voor jezelf als eigen autoriteit. Voor je hogere zelf. Voor liefde. Kun je je voorstellen dat de mensheid collectief nog nooit eerder zo’n hoog bewustzijn had als nu?

En dat allemaal omdat steeds meer oude zielen bereid zijn het innerlijke werk te doen dat hiervoor nodig is.

Meer artikelen

Everything Everywhere All at Once

Hugh Everett, een Amerikaans natuurkundige, formuleerde in 1957 een theorie over het bestaan van ontelbare parallelle universums. In de afgelopen jaren is dit ‘multiversum’ het

Lees meer >