Wat als we onze toestemming om uit onze naam oorlog te voeren bewust intrekken

Wat als we onze toestemming om uit onze naam oorlog te voeren bewust intrekken?

Het is niet moeilijk voor me om nu geëmotioneerd te raken als ik denk aan wat er momenteel gebeurt in het Midden-Oosten. Zoveel broeders en zusters, veelal kinderen en tieners nog, getroffen door het onbeschrijfelijke leed van geweld en onderdrukking. En oorlog. Mijn hart gaat naar ze uit. 

Is het al tijd om hardop te zeggen dat politici die oproepen tot oorlog en ons vertellen dat haat gerechtvaardigd is simpelweg krankzinnig zijn geworden? 

Is het al tijd om te erkennen dat burgers zoals jij en ik wereldwijd de macht uit handen hebben gegeven aan grotere machten die op geen enkele manier het belang van de mensheid dienen? Die immer meer macht en invloed wensen? Die dat realiseren door ons te verdelen in links en rechts, door middel van religie, hiërarchie en met ‘brood en spelen’?  

Wij mensen zoeken nog altijd de oplossingen buiten onszelf en vestigen onze hoop op anderen voor een betere wereld. Maar die komt er alleen als we ook echt zelf geloven in een betere wereld. Als we verder durven te kijken dan de emoties en oordelen die we onder andere via verschillende media voorgeschoteld krijgen over links, rechts en religie. Emoties en oordelen die ons vooral verdelen en in een staat van angst en somberheid brengen. Ver weg van het geloof in een betere wereld.

Mijn vraag is dan ook waar jij vooral bent met je aandacht en je bewustzijn. In je hart of in je hoofd? Ben je afgestemd op binnen, of op buiten? Gefocust op eenheid, of op wij en zij? Ben je uitgelijnd of afgeleid? 

Alles in jouw universum is een projectie van je innerlijke overtuigingen. Niks van buiten je kan binnenste beïnvloeden, tenzij je dit toelaat. Tenzij je er uit vrije wil toestemming voor geeft. Bewust of onbewust. 

Stel je eens voor wat er zou gebeuren als mensen zich daar bewust van zouden worden? Van de enorme kracht die daarvan uitgaat. Want alles in het universum is daaraan gebonden en buigt ernaar: vrije wil.

Kiezen vanuit bewustzijn, met intentie. 

Wat als we onze toestemming om uit onze naam oorlog te voeren bewust intrekken en we massaal vrede gaan projecteren?

We collectief van slachtofferschap naar meesterschap gaan. Van verdeeldheid naar eenheid. Van afhankelijkheid naar soevereiniteit. Van oorlog naar vrede. Van donker naar licht. Van 3d naar 5d.

Die wereld is er al lang. 

Je hoeft er alleen maar in te geloven om haar te kunnen zien.

Meer artikelen

Everything must change

“Everything must change”

“Everything must change” is niet alleen een veelvuldig gecoverd liedje van Randy Crawford, het is ook een universeel gegeven. In onze 3e dimensie verandert alles constant

Lees meer >